Maatregelen en veelgestelde vragen rondom corona. Meer informatie

Kopafbeelding

Breast Reconstruction Awareness Day: speciaal spreekuur over borstreconstructies

Op 21 oktober is het Breast Reconstruction Awareness Day en de hele maand oktober staat in het teken van borstkanker. Het Albert Schweitzer ziekenhuis besteed hier in deze periode ook extra aandacht aan. Op de dag zelf en in de aanloop naar 21 oktober deelt Plastische chirurgie in samenwerking met de Breast Clinic, via verschillende wegen informatie over borstkanker en borstreconstructies. 

Spreekuur
De plastisch chirurgen van het Albert Schweitzer ziekenhuis houden woensdagochtend 21 oktober een speciaal spreekuur voor patiënten die een gedeeltelijke of volledige borstamputatie hebben gehad.
Wilt u meer weten over de verschillende borstreconstructies en welke opties bij u passen? Of over borst corrigerende ingrepen? Maak dan een afspraak via (078) 652 32 66.

Instagram
Via de Instagram-pagina van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunt u rondom 21 oktober meer te weten komen over de behandelmogelijkheden en de artsen die hierbij betrokken zijn. U vindt ons op Instagram onder de naam albertschweitzerziekenhuis.

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenBijeenkomsten2020OktoberBreast Reconstruction Awareness Day: speciaal spreekuur over borstreconstructies
Naar boven