Hart&Vaatcafé: Carotis (vernauwing van de halsslagader)

Op maandag 4 november wordt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht in samenwerking met Harteraad een boeiende avond georganiseerd over carotisproblematiek oftewel aandoeningen aan de halsslagader.
Door slagaderverkalking ontstaan er vernauwingen en is soms radiologische of chirurgische behandeling nodig om een TIA of beroerte te voorkomen.
Spreker is vaatchirurg dr. M.A. Lijkwan van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Programma:

  • 19.00 tot 19.25 uur: Inloop, ontvangst met koffie en thee
  • 19.25 tot 19.30 uur: Welkomstwoord Harteraad
  • 19.30 tot 20.30 uur: Presentatie door dr. M.A. Lijkwan, vaatchirurg
  • 20.30 tot 20.45 uur: Gelegenheid om vragen te stellen
  • 20.45 tot 21.00 uur: Pauze
  • 21.00 tot 21.30 uur: Verder praten in groepjes o.l.v. een gespreksbegeleider.

Hierna gaat u in kleine groepjes verder in gesprek met mede-patiënten  en natuurlijk ook hun naasten, onder begeleiding van een deskundig gespreksleider. Dit kan een vaatchirurg (in opleiding) zijn, een verpleegkundig specialist (in opleiding) of een verpleegkundige van de afdeling vaatchirurgie of een begeleider vanuit de Harteraad.

U en uw partner of naaste van harte welkom!.

Dit Hart&Vaatcafé vindt plaats op:

Maandag 4 november 2019
van 19.00 tot 21.30 uur
Inloop vanaf 19.00 uur
Auditorium, locatie Dordwijk

Informatie & aanmelden

In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is aanmelden is noodzakelijk. Dit kan door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen. U ontvangt dan automatisch de bevestiging via de mail.
Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Patiëntenvoorlichting van het Albert Schweitzer ziekenhuis, telefoon: (078) 652 34 31.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is dé ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatienten en wordt georganiseerd door Harteraad, (vereniging voor hart&vaatpatienten) in samenwerking met het ziekenhuis. In het Hart & Vaatcafé geven specialisten actuele informatie, ontmoet u andere patiënten en hun familie en bespreekt u ervaringen en tips met elkaar.
Bij ieder Hart & Vaatcafé staat een thema centraal.

Velden met een * zijn verplicht