Informatieavond over slechthorendheid

Gehoorverlies is een veelvoorkomend probleem maar daarmee niet minder ingrijpend. Waar wordt het doorveroorzaakt, wat is eraan te doen maar vooral: hoe ga je ermee om?

De Stichting Hoormij/NVVS organiseert samen met de afdeling KNO van het Albert Schweitzer ziekenhuis een informatiebijeenkomst op:

Woensdag 23 oktober 2019
van 19.00 tot 21.30 uur
Auditorium, locatie Dordwijk

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met gehoorverlies, partners en andere geïnteresseerden en is gratis toegankelijk. Tijdens het programma wordt er ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt men uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met gehoorverlies, wanneer medische behandeling niet mogelijk is. Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig. 

Sprekers:
Mw. J. Mouw (ervaringsdeskundige Stichting Hoormij)
Mw. W. Lok (kno-arts Albert Schweitzer Ziekenhuis)

Aanmelden:

In verband met het aantal beschikbare plaatsen vragen wij u vooraf aan te melden. Dit kan via het aanmeldformulier op de website van de stichting Hoormij

Enkele dagen voor het evenement plaatsvindt, ontvangt u gedetailleerde informatie en een toegangsbewijs. Mocht aanmelden via internet voor u bezwaarlijk zijn, dan kunt u ook van maandag t/m donderdag tussen 09.15 en 15.00 uur aanmelden via het secretariaat van Stichting Hoormij via telefoonnummer 030 - 267 76 16.