Parkinson/ MS Café Dordrecht: Neurologische ziekte en werk

Maandag 12 maart 2018
van 19.00 tot 21.30 uur
Albert Schweitzerziekenhuis, Auditorium
Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT Dordrecht

• We starten met een uitleg over de rol van de Bedrijfsarts en het UWV traject door Arja Verwaal (arbeidskundige van Verzuim Prevent Plus in Sliedrecht).
• Bedrijfsoefentherapeut Cesar Claudia van Genderen zal daarna de rol van de bedrijfsoefentherapeut uiteenzetten
• Tot slot zullen de ergotherapeuten Jolanda Albers en Ilona Willems (arbeidsonderzoeker bij de arbeidsrevalidatie van Rijndam) uitleggen wat de ergotherapie op de werkplek voor u kan doen.

Het Parkinson Café is een gezellige plek waar Parkinson patiënten ervaringen uit kunnen wisselen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.
Vandaag doen we dat gezamenlijk met de MS patiëntenvereniging (MSVN). Deze keer in de avond, zodat de doelgroep (de werkzame patiënt) makkelijker aan kan sluiten. Uiteraard is iedereen van harte welkom.

In 2018 is het volgende Parkinsoncafé op 11juni en 10 september. Op 12 november zullen we weer een gezamenlijk café Parkinson/MS organiseren in de avond.

Meer informatie of aanmelden?
Aanmelden kan hieronder door uw naam en mailadres achter te laten. U ontvangt dan via de mail de uitnodiging. Meer informatie? Bel op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur: (078) 654 10 24.

Velden met een * zijn verplicht