Inloopochtend voor stomapatiënten

Dinsdag 23 oktober 2018.
Van 10:00 uur tot 12:00 uur, vergaderzaal 2 (2e etage) van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT Dordrecht.

Deze gezellige en informele ochtend inloopochtend is bedoeld voor alle stomapatiënten en hun naasten. Het maakt daarbij niet uit in welk ziekenhuis u wordt behandeld en of u wel of geen lid bent van de Stomavereniging.  De inloopochtend is verder bedoeld voor zowel patiënten die een stoma dragen na een operatieve verwijdering van een tumor, als voor patiënten die om een andere reden een stoma dragen.

Tijdens deze ochtend kunt u ervaringen en tips en adviezen uitwisselen met lotgenoten. De stomavereniging is aanwezig met informatie en tijdens het laatste half uur (van 11.30 tot 12.00 uur) schuift de stomaverpleegkundige aan om eventuele vragen te beantwoorden. 

Er is volop ruimte om onderwerpen zoals bijvoorbeeld vakantie, werk, sport of voeding ter sprake te brengen. Door zowel stomadragers als hun partners worden deze bijeenkomsten vaak als zinvol en positief ervaren. Ook uw partner is dus van harte welkom.

Aanmelden niet nodig
De inloop is gratis en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

De inloopochtend wordt georganiseerd door de  Stomavereniging regio Zuid-Holland in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Contact
Voor actuele informatie zie de website www.stomavereniging.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Arie van Noordenne
Stomavereniging regio Zuid-Holland
Telefoon 0184 614543 of 06-51 296539
Email: aj.vannoordenne@gmail.com