Maatregelen en veelgestelde vragen rondom corona. Meer informatie

Informatieavond 'Overgewicht en een maagverkleining'

Er zijn geen beschikbare plekken meer.

Lukt het maar niet om af te vallen ondanks alle pogingen en heeft u ernstig overgewicht? Dan kan het zijn dat u professionele begeleiding nodig heeft in het ziekenhuis, met eventueel een maagverkleining.

Wilt u weten wat daar allemaal bij komt kijken? Kom dan naar onze speciale informatieavond over obesitas en maagverkleiningen op:

Dinsdag 21 september van 19.30 tot 21.30 uur in overlegzaal 6 van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordrecht.

Ons gespecialiseerde Obesitasteam - dat bestaat uit chirurgen, diëtisten, internisten, psychologen en obesitasverpleegkundigen - informeert u graag over het behandeltraject, de maagverkleiningsoperatie en nieuwe levensstijl. Ook kunt u vragen stellen aan ervaringsdeskundige.

Coronamaatregelen
Vanwege de coronamaatregelen kunt u alleen deelnemen aan deze informatieavond, wanneer u zich heeft aangemeld via onderstaand formulier. Vrije inloop is dus niet mogelijk en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kunt u alleen uzelf aanmelden. Het meenemen van begeleiding, zoals uw partner, is niet toegestaan.  

Aanmelden kan eenvoudig door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail.

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenSeptemberInformatieavond 'Overgewicht en een maagverkleining'
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in