Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Informatieavond plastische chirurgie na fors gewichtsverlies

Bent u heel veel kilo's kwijtgeraakt (bijvoorbeeld na een bariatische operatie) en overweegt u een operatie om overtollige huid te laten verwijderen?

Kom dan naar de informatieavond 'Plastische chirurgie na bariatrie' op woensdag 7 oktober 2020 van 19.30 tot 20.30 uur in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk, zaal 5.

Tijdens deze informatieavond vertelt Suzan Visser- Loefs, verpleegkundig specialist plastische chirurgie, over postbariatische chirurgie. Dit zijn operaties om overtollige huid te verwijderen nu bijvoorbeeld een maagbandje of een gastric bypass.

U krijgt informatie over behandelmogelijkheden, indicaties (wanneer is een operatie wel en wanneer niet mogelijk?) en wanneer het moment geschikt is voor een operatie. Verder wordt ingegaan op te verwachten resultaten, risico's van de operatie en vergoedingen door de zorgverzekeraar.

De informatieavond is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis toegankelijk. Wel graag vooraf aanmelden. Dat kan door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen.
 

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenOktoberInformatieavond plastische chirurgie na fors gewichtsverlies
Naar boven