Corona: bekijk onze maatregelen

GEANNULEERD Informatieavond 'Overgewicht en een maagverkleining'

Deze bijeenkomst is geannuleerd.

Lukt het maar niet om af te vallen ondanks alle pogingen en heeft u ernstig overgewicht? Dan kan het zijn dat u professionele begeleiding nodig heeft in het ziekenhuis, met eventueel een maagverkleining.

Wilt u weten wat daar allemaal bij komt kijken? Kom dan naar onze speciale informatieavond over obesitas en maagverkleiningen op:

Dinsdag 19 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in het Auditorium van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordrecht.

Ons gespecialiseerde Obesitasteam - dat bestaat uit chirurgen, diëtisten, internisten, psychologen en obesitasverpleegkundigen - informeert u graag over het behandeltraject, de maagverkleiningsoperatie en nieuwe levensstijl. Ook kunt u vragen stellen aan ervaringsdeskundige.

Coronamaatregelen
Vanwege de coronamaatregelen kunt u alleen deelnemen aan deze informatieavond, wanneer u zich heeft aangemeld via onderstaand formulier. Vrije inloop is dus niet mogelijk en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kunt u alleen uzelf aanmelden. Het meenemen van begeleiding, zoals uw partner, is niet toegestaan.  

Aanmelden kan eenvoudig door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail.

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenOktoberGEANNULEERD Informatieavond 'Overgewicht en een maagverkleining'
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in