Maatregelen en veelgestelde vragen rondom corona. Meer informatie

Bijeenkomst 'Myopie controle (voor kinderen) - Week van het oog

Op 14 oktober is de internationale dag World Sight Day (WSD). Een jaarlijkse bewustmaking dag waarop we wereldwijd aandacht vragen voor blindheid, slechtziendheid en voor visueel gehandicapte, zoals de officiële term luidt. Dingen die voor de meeste mensen als simpel worden ervaren, zoals het doen van boodschappen of iemand een berichtje sturen via de smartphone, zijn dan erg lastig. Het thema van WSD 2021 is Love your eyes. In de week van 11 tot 15 oktober hebben we speciaal voor onze patiënten en bezoekers, van jong tot oud, een mooi programma samengesteld.

Op woensdag 13 oktober vindt de bijeenkomst 'Myopie controle (voor kinderen) plaatst. Deze bijeenkomst begint om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Hieronder vindt u het programma.

  • 13.00 tot 13.15 uur: Wekomstwoord door drs. Kok (oogarts)
  • 13.15 tot 14.00 uur: Presentatie over Myopie en atropine door drs. Kok, F. Allema en B. Limonard (optometristen)
  • 14.00 tot 14.30: Vragen uit de zaal
  • 14.30 tot 15.00: Kraampje met informatiefolders en informatieboekjes. Mocht u nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan kunt u deze ook bij een collega in het kraampje stellen.

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenOktoberBijeenkomst 'Myopie controle (voor kinderen) - Week van het oog
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in