Inloopmiddag voor stomapatiënten

De Stomavereniging organiseert in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis een inloopmiddag op woensdag 8 november voor stomadragers, hun partners en overige belangstellenden. Het maakt daarbij niet uit in welk ziekenhuis u wordt behandeld en of u wel of geen lid bent van de Stomavereniging. De inloop is gratis en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

De inloopmiddag begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. U bent van harte welkom in de Maes-Schefferzaal op locatie Dordwijk.

Tijdens deze informele bijeenkomsten bieden wij u de gelegenheid om, onder het genot van een kop koffie of thee en een koekje, in een ontspannen sfeer lotgenoten te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het leven met een stoma. Er is volop ruimte om onderwerpen zoals bijvoorbeeld vakantie, werk, sport of voeding ter sprake te brengen. Door zowel stomadragers als hun partners worden deze bijeenkomsten vaak als zinvol en positief ervaren. Ook uw partner is dus van harte welkom.

Eventuele vragen van medische aard kunnen worden voorgelegd aan een van de stomaverpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Zij is aanwezig van 17.30 tot 18.00 uur.

Voor actuele informatie zie de website www.stomavereniging.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Pierre Rorijs, Stomavereniging Regio Team Zuid-West.

Telefoon: 06 81 18 94 86
Email: p.rorijs@stomavrijwilliger.nl

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenNovemberInloopmiddag voor stomapatiënten
Naar boven