Maatregelen en veelgestelde vragen rondom corona. Meer informatie

Kopafbeelding

GEANNULEERD Testpanel patiëntenfolders

Deze bijeenkomst is geannuleerd.

Het is erg belangrijk dat u in een ziekenhuis goede informatie krijgt. Daar heeft u wettelijk gezien ook recht op. Daarom hebben we als aanvulling op de informatie die u van de arts krijgt, meer dan twaalfhonderd folders gemaakt. Deze folders gaan vooral over onderzoeken of behandelingen. Maar ook over de gang van zaken in ons ziekenhuis.

Bent u patiënt (geweest) of familie van een patiënt in ons ziekenhuis? Dan horen we graag wat u van onze folders vindt. Dat kan door een keer mee te doen met een onafhankelijk testpanel. Als panellid beoordeelt u samen met maximaal vijf anderen meestal drie patiëntenfolders. 
Het testpanel komt op vrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uur bijeen op onze locatie Dordwijk, met aansluitend een gezamenlijke lunch. Na afloop ontvangt u een kleine attentie en, als u met de auto gekomen bent, een uitrijkaart. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u een keer mee doen? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan gerust naar de afdeling Patiëntenvoorlichting, Ellen Bor, tel. (078) 654 25 17. 

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenNovemberGEANNULEERD Testpanel patiëntenfolders
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in