Kopafbeelding

Hart&Vaatcafé: Carotis (vernauwing van de halsslagader)

Op maandag 9 maart wordt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht in samenwerking met Harteraad een boeiende avond georganiseerd over carotisproblematiek, oftewel aandoeningen aan de halsslagader.
Door slagaderverkalking ontstaan er vernauwingen en is soms radiologische of chirurgische behandeling nodig om een TIA of beroerte te voorkomen.
Sprekers zijn onder meer vaatchirurg Maarten Lijkwan en Physician Assistent neurologie Elles Zock van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Programma:

  • 19.00 tot 19.30 uur: Inloop, ontvangst met koffie en thee
  • 19.30 tot 20.30 uur: Presentatie door dr. M.A. Lijkwan, vaatchirurg, stellen van vragen
  • 20.30 tot 20.45 uur: Pauze
  • 20.45 tot 21.25 uur: Lotgenotencontact
  • 21.30 uur: Sluiting

Hierna gaat u in kleine groepjes verder in gesprek met mede-patiënten  en natuurlijk ook hun naasten, onder begeleiding van een deskundig gespreksleider. Dit kan een vaatchirurg (in opleiding) zijn, een verpleegkundig specialist (in opleiding) of een verpleegkundige van de afdeling vaatchirurgie of een begeleider vanuit de Harteraad.

U en uw partner of naaste zijn van harte welkom!.

Dit Hart&Vaatcafé vindt plaats op:

Maandag 9 maart 2020
van 19.00 tot 21.30 uur
Inloop vanaf 19.00 uur
Auditorium, locatie Dordwijk

Informatie & aanmelden

In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is aanmelden is noodzakelijk. Dit kan door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen. U ontvangt dan automatisch de bevestiging via de mail.
Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Patiëntenvoorlichting van het Albert Schweitzer ziekenhuis, telefoon: (078) 652 34 31.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is dé ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatienten en wordt georganiseerd door Harteraad, (vereniging voor hart&vaatpatienten) in samenwerking met het ziekenhuis. In het Hart & Vaatcafé geven specialisten actuele informatie, ontmoet u andere patiënten en hun familie en bespreekt u ervaringen en tips met elkaar.
Bij ieder Hart & Vaatcafé staat een thema centraal.

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenMaartHart&Vaatcafé: Carotis (vernauwing van de halsslagader)
Naar boven