Informatieavond Apneuvereniging

De Apneuvereniging Dordrecht nodigt u van harte uit voor de informatieavond op vrijdag 10 juni. Het onderwerp van de avond is: lifestyle in combinatie met OSAS.

Deze avond is niet alleen interessant voor mensen die weten dat ze apneu hebben, maar ook juist voor diegenen met het vermoeden dat zij of iemand in hun omgeving het hebben. Heeft u een vraag over apneu? Mail deze dan alvast naar kleipas@apneuvereniging.nl. Tijdens een interactieve vragenronde komen de meest gestelde vragen aan de orde.

Wanneer?
Vrijdag 10 juni 2022

Waar?
Auditorium, locatie Dordwijk, Albert Schweitzer ziekenhuis
Albert Schweitzerplaats 25 Dordrecht

Programma

  • 19.00 uur: zaal open, ontvangst met koffie en thee.
  • 19.30 uur opening door regiocoördinator Astrid Kleipas, daarna beantwoordt Winnie Fok van ons Slaapwaakcentrum de meestgestelde vragen en tot slot vertelt Annelotte Hartman, ook van het Slaapwaakcentrum iets over lifestyle in combinatie met OSAS
  • 20.45 uur: pauze
  • 21.00 uur: mogelijkheid tot vragen stellen en afronding
  • 21.30 uur: einde

In ons ziekenhuis geldt vanwege corona nog steeds een aantal beperkende maatregelen. Er mogen maximaal veertig personen in het Auditorium. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, meld u dan zo snel mogelijk aan via kleipas@apneuvereniging.nl. Indien na inschrijving blijkt dat u toch niet kunt, vragen wij u vriendelijk u af te melden.

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenJuniInformatieavond Apneuvereniging
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in