Informatieavond 'Ooglidcorrectie door de plastisch chirurg'

Datum/tijd:

17 April 2023 18:45

Locatie:

Overdrachtszaal 7, locatie Dordwijk

Patiënten die geïnteresseerd zijn in een ooglidcorrectie, kunnen gebruikmaken van een bijzondere service: een speciale voorlichtingsavond met aanvullend een vrijblijvend consult bij de plastisch chirurg.

Patiënten kunnen in ons ziekenhuis terecht voor alle plastische en reconstructieve chirurgie. Hieronder vallen ook de ingrepen die over het algemeen niet door de zorgverzekeraar worden vergoed, zoals ooglidcorrecties. Voor een uitgebreide voorlichting over deze ingreep organiseren we speciale patiëntenvoorlichtingsavonden. Tijdens deze avond geven we de aanwezigen allereerst alle informatie over ooglidcorrectie. Indien gewenst kan men daarna een aanvullend kort persoonlijk consult bij de plastisch chirurg krijgen, geheel vrijblijvend uiteraard.

Bekijk hier onze voorlichtingsfilm over de ooglidcorrectie door de plastisch chirurg.

Coronavragenlijst
Houd er rekening mee dat wij bij binnenkomst van het ziekenhuis vragen om de coronavragenlijst in te vullen of de thuis ingevulde vragenlijst te laten zien. U kunt de vragenlijst hier invullen of bij één van de zuilen bij de ingang.

De informatieavond vindt plaats in Overdrachtszaal 7, locatie Dordwijk en 
begint om 18.45 uur.

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenAprilInformatieavond 'Ooglidcorrectie door de plastisch chirurg'
Naar boven