Een versleten knie of heup? Blijf er niet mee zitten!

Datum/tijd:

04 April 2023 19:00

Locatie:

Auditorium, locatie Dordwijk

Een versleten heup of knie is pijnlijk en kan u in uw dagelijks leven steeds meer gaan belemmeren. Blijf er niet mee zitten, er is iets aan te doen! Het Albert Schweitzer ziekenhuis organiseert een uitgebreide informatieavond over oorzaak, diagnose en behandeling van knie- en heupslijtage op dinsdag 4 april 2023 in het Auditorium, locatie Dordwijk. De avond begint om 19.00 en eindigt om 20.45 uur.

Programma
Tijdens deze avond leggen orthopedisch chirurgen Mikel Reilingh en Bram van Koeveringe uit welke behandelmogelijkheden er zijn. Het tweede deel van de avond gaat over het belang van fysiotherapie en de gang van zaken tijdens een opname en de nazorg thuis. Fysiotherapeut Arjan van der Graaf en verpleegkundige Elna Leegwater vertellen hier meer over.

Aanmelden
Natuurlijk is bezoek aan deze informatieavond vrijblijvend en kosteloos. Graag wel van te voren aanmelden. Zo kunnen wij zorgen voor voldoende zitplaatsen, koffie en thee. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier hieronder of door te bellen naar tel. (078) 652 32 70.

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenAprilEen versleten knie of heup? Blijf er niet mee zitten!
Naar boven