Parkeren

Parkeren op de locaties Zwijndrecht en Sliedrecht is gratis.

Locatie Dordwijk

Parkeergarage/buitenparkeerterrein

Bezoekers van het ziekenhuis kunnen (betaald) parkeren in de parkeergarage (bereikbaar via Amnesty Internationalweg ) of op het buitenparkeerterrein (bereikbaar via de Overkampweg). Deze parkeerplaatsen zijn eigendom van de gemeente Dordrecht. De gemeente bepaalt de hoogte van de parkeerkosten. Kijk voor een actueel overzicht van de parkeertarieven op de website van de gemeente. Parkeert u korter dan 15 minuten op het parkeerterrein of in de parkeergarage? Dan hoeft u niets te betalen en kunt u direct uitrijden.

Kort parkeren

Op de Kiss & Ride-zone voor de hoofdingang (max. 15 minuten gratis met parkeerschijf)
Bij de Kiss & Ride-zone zijn enkele parkeerplaatsen voor kort parkeren: Deze plekken zijn bedoeld om patiënten dicht bij de hoofdingang af te zetten of op te halen met de auto. Kort parkeren voor de hoofdingang (max. 1 uur betaald)
Voor parkeren op de kortparkeerplaatsen langs de straat, vóór de ingang van het ziekenhuis, betaalt u € 1,50 per uur.

Parkeren Spoedeisende Hulp

Voor parkeren op de kortparkeerplaatsen voor de Spoedeisende Hulp en de Regionale Huisartsenpost Drechtsteden, betaalt u € 1,50 per uur.

Invalidenparkeerplaatsen

Locatie Dordwijk heeft 24 invalidenparkeerplaatsen links voor de hoofdingang. U kunt hier gratis parkeren met uw gehandicaptenparkeerkaart.

•Locatie Sliedrecht heeft 2 plaatsen
•Locatie Zwijndrecht heeft 8 plaatsen

Langdurig parkeren (parkeerabonnement)

Patiënten of bezoekers kunnen een abonnement voor twee weken aanvragen. Dit abonnement kost € 20,-. Vraag het afdelingshoofd van de betreffende verpleegafdeling naar de voorwaarden en de aanvraag van dit abonnement. Lees hier meer over het parkeerabonnement.

Fiets of brommer

U kunt uw fiets of brommer parkeren in de overdekte (onbewaakte) fietsenstalling. Op locaties Dordwijk bevindt deze stalling zich links voor de hoofdingang. op locatie Zwijndrecht rechts voor de hoofdingang. Hierin zijn ook enkele plaatsen gereserveerd voor brommers.
Op locatie Sliedrecht is een onoverdekte (brom)fietsstalling.