Centrum voor Hand- en Polschirurgie

Iedereen met aandoeningen aan hand of pols, kan terecht in het speciale Centrum voor Hand- en Polschirurgie. Zowel eenvoudige als meer complexe pols- en handaandoeningen worden er behandeld.

Aandoeningen aan hand en pols komen relatief vaak voor. Het centrum richt zich op patiënten met hand- en polsproblemen zoals:

  • gewrichtslijtage (artrose)
  • reuma
  • complexe hand- en polsaandoeningen na een aangeboren afwijking of een ongeval
  • letsel aan pezen, banden en/of zenuwen
  • vasculaire (bloedvat)problemen


Behandelingen
De meest voorkomende behandelingen die uitgevoerd worden zijn:

Kundig team
Een deskundig team van ervaren plastisch chirurgen, revalidatie artsen, reumatologen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten staat voor u klaar. U wordt behandeld volgens de laatste inzichten. De samenwerkende specialisten stemmen hun behandeling met elkaar af. Hierdoor is de behandeling sneller, efficiënter en van een hoog niveau.

Dordrecht
Het Centrum voor Hand- en Polschirurgie is gevestigd in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, op locatie Dordwijk. Het centrum is onderdeel van de polikliniek Plastische chirurgie.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij helpen u graag. Van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 12.00 uur kunt u ons bereiken, via telefoonnummer (078) 652 32 66.
 

Contact

Telefoonnummer:
(078) 652 32 66

Locaties Dordwijk, Zwijndrecht en Sliedrecht

Contact via e-mail

Routewijzer